Single post: iPad
-
Senior Member
Monky, eu am dat 10mil pe el, nu 30 (adevarat, cu abonament). am trecut de la un blackberry bold pentru ca am vrut sa am o interfata mai buna si bazata pe touch, un ecran mai mare (browsingu pe bold era un chin) plus acces la apps (si la tot ce aduc ele). regret un pic calitatea bb (semnal fff bun, se auzea excelent si se simtea fff solid in mana). concluzia e ca ceea ce imi furnizeaza un iphone nespart este de ajuns pentru mine. nu am nevoie de extra functiile mentionate de tine. da, daca ele vor fi implementate oficial atunci probabil ca le voi folosi (insa 30 de iconite pe ecran tot nu imi pun ca am degetele destul de mari). ce as vrea sa intelegi este ca pentru MINE, acele functii in plus vin cu un stres suplimentar de care pur si simplu nu am nevoie. daca era ceva critic, atunci da, poate ma riscam, insa nu m-am plictisit nici de interfata lui (de fapt au trecut 3 luni si imi place din ce in ce mai mult), OS4 o sa vina cu folders ca sa nu mai am 84 de apps in 8 ecrane sau cite sunt acum, o sa vina cu multitasking, deci nu am motive sa ma ingrijorez prea tare. concluzia e ca nu vrea sa intru in jocul asta de-a soarecele si pisica cu apple la fiecare update de firmware si nici nu sunt genul care sa culeaga flori si sa traga de cite o petala pe rand, zicand..se sparge, nu se sparge, se sparge, nu se sparge, se sparge, nu se sparge...
mark, eu daca as fi la apple as avea o divizie intreaga care ar analiza toate exploiturile astea si care chiar ar avea ca obiectiv gasirea altora, noi. institutiile/corporatiile mari isi permit asemenea departamente pentru ca dobandesc niste informatii dintr-un punct de vedere...ostil intereselor lor. in anumite structuri (militare) se foloseste asa ceva pentru elaborarea de scenarii. si in business e la fel, doar ca nu toata lumea isi permite asta. putem insa sa presupunem ca apple isi permite. din cauza asta ziceam sa nu va culcati pe o ureche. nici apple nu doarme. (sa nu ma intelegeti gresit. mi se falfaie personal daca se va sparge sau nu. eu doar incerc sa va dau un averstisment pentru ca din cate vad, sunteti dependeti de asta).
PS MonkY, maximul (si minimul) sunt relative. toti avem un prag peste care raportul pret/perf sau in cazul meu stres/performanta pur si simplu nu mai renteaza. genul de job pe care il am acum plus faptul ca am program in fiecare noapte (pentru inca cateva luni de acum inainte) nu imi permit un stres in plus, oricat de mic ar fi el. cum ziceam, nu vreau sa il transform in PC 
PPS mai adauga la asta faptul ca nevasta-mea din 15 iunie in loc sa ia 85% din salariu o sa ia 6mil (din motivul asta cred ca se va intoarce la munca in loc sa stea cu maimutza) si ca s-ar putea sa ma incadrez si eu la aia 25% minus si o sa cam intelegi de ce nu mai vreau stresuri in plus in perioada asta.