Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Red Dead Redemption
-
Junior Member

Originally Posted by
goguxxx
Toate review-urile sunt numai pt singleplayer , asa ca eu nu le consider concludente.Ca sa nu mai vorbim ca orice persoana cat de cat echilibrata elimina scorurile vandute ( alea foarte mari si alea foarte mici) si se orienteaza spre un 8 pt jocul asta.E cam la acelasi nivel cu Just Cause 2 , cel putin sper sa fie macar la fel de "fun" ( Am in jur de 45 de ore jucate in JC2 ) . Comparatia cu GTA IV e la indemana , dar e cam departe , nici macar echipa de productie nu e aceeasi , au doar numele in comun, iar eu nu am fost convins deloc de rusii aia sh , prefer sud americanii din Vice City . Oricum comanda e facuta de peste o luna , si in mod sigur ma voi bucura de joc inca cel putin 2-3 luni

parere dupa aproximativ 15h de gameplay,nu are legatura cu just cause 2,jocul e un GTA 4 in Vestul Salbatic.un joc foarte bun