Single post: ConsoleGames.ro website news
-
Admin
Presupun ca ati observat noua optiune de Bookmarks de sub Quick Reply. Eu unul am devenit imun la atatea servicii de socializare, insa cei care doresc, au acum facilitatea de a posta direct in contul lor de twitter, facebook, etc. Daca doriti anumite servicii adaugate, please let me know.
Also, incepand de astazi, nu se mai accepta inregistrarea userilor sub 13 ani pe forum. Imi pare rau pentru ei, insa datorita materialelor rated Mature din atat de multe arii, nu putem sa ne asumam acest risc.
Pe langa asta, mici modificari... mutat Bookmarks si Tags sub Quick Reply... daca aveti alte idei pentru a optimiza ceva, sau intampinati probleme pe anumite browsere, aici ma gasiti 
---------- Post added 19-05-2010 at 02:16 AM ----------
Inca o modificare. De astazi modul de inregistrare a devenit un pic diferit. Mai exact, adresa de mail introdusa la inregistrare este verificata inainte, si nu dupa crearea userului. Cu alte cuvinte, cei care nu-si introduc adresa reala nu au nicio sansa sa finalizeze operatiunea de inregistrare (fara codul/linkul primit pe mail). Nu de alta, dar m-am saturat de cei care abuzeaza si creeaza zeci de useri aiurea...