Quote Originally Posted by televizor View Post
Daca spune ca va contine toate DLC-urile, o sa fie pe disc PENTRU A NU FI nevoie sa fie downloadate (si cumparate).

Si nu stiu cum este asta un lucru bun din moment ce e ca si cum Ubisoft ar fi recunoscut ca prima varianta a jocului e incompleta. Dar voi bucurati-va acolo. Scot joc un incomplet si cu cel mai idiot DRM vazut vreodata, lumea sare in sus de bucurie.
In legatura cu DLC-urile, sunt de acord, si aici tot ce poti sa faci e fie sa nu cumperi jocul fie sa nu cumperi DLC-urile. Si eu nu am cumparat DLC-urile, in afara de episoadele GTA 4: TLTD si TBGT nu vad nici un DLC care sa-si merite banii. Poate episoadele-DLC pentru Alan Wake, we'll see.
Cat despre DRM, acesta nu are nici o treaba cu x350-ul sau PS3-ul; e legat strict de PC = > I don't care.

EA si THQ (mai nou, cu UFC 2010) ne vor pune sa platim in plus pt multiplayer sau alte componente daca vom cumpara un joc second-hand, atunci probabil o sa plangeti de fericire.
Nu te obliga nimeni sa cumperi jocul SH. Taxa despre care vorbesti tu e de 10 $, si asta doar daca vrei multiplayer.

Sistemul asta de plata e pentru America, unde gamestop si alte magazine cumpara jocuri SH pe un pret de nimic si le vand le pret aproape intreg, si aparent se vand bine. Nu are nici o legatua cu tine sau cu mine care cumparam cateva jocuri SH cu aproape 50% mai putin decat unul nou, pe noi nu vad cum ne-ar afecta taxa aia in mod negativ, din moment ce iesi mai ieftin cu joc SH cu tot cu 10 $ in plus pentru unul sau mai multe feature-uri pe care probabil nici nu le vrei.

Practic nu platesti nimic in plus daca cumperi jocul SH ( se presupune ca il duce capu pe om sa nu plateasca pe un joc SH pretul pretul intreg, egal cu cel al unui joc nou ).

Un joc nou = 50$
Un joc SH = 20$ - 40$ + taxa de MP (daca vrei MP-ul respectiv, caci nu esti obligat sa-l cumperi) 10$ = > 30 - 50$