Quote Originally Posted by waffen View Post
Salut am incercat sa dau un search dar n-am reusit sa gasesc exact ce vroiam. Intrebarile mele sunt urmatoarele:

1. Mi-am activat contul de xbox live cu 1 month gold free membership. Dupa ce expira luna asta cum as putea sa platesc in continuare. am incercat sa cumpar membership pe 3 luni si n-am reusit.
2. Cum pot sa cumpar jocuri online?!
3. Am incercat sa intru pe xbox.com si sa schimb payment option cu paypal, dar de fiecare data cand incerc sa dau Agree and stuff imi apare urmatoarea eroare "Unable to complete your requestWe cannot complete your request now, please try again later. Message 40000"

Anyone?!

Thanks
Salut.

1. Pentru GOLD iti recomand card-uri Pre-paid cu livrare instant de pe site-uri ca gamepointsnow.com, xboxliveuk76 (mai multe gasesti tot in acest thread) si dupa aceea din dashboard-ul xbox-ului introduci codul primit, dar sa fii atent ce iti iei, daca ai cont facut in USA trebuie card pentru USA, daca ai cont pe UK. trebuie card pentru EU, si tot asa...

2. Sunt doua tipuri de jocuri pe care le poti cumpara de pe LIVE:
  • Arcade
  • Games on demand
Cele Arcade le poti cumpara cu Microsoft Points, iar aceste M.P. se pot cumpara cu bani reali prin carduri pre-paid, de obicei de pe aceleasi site-uri de unde iti cumperi si cardurile pentru LIVE GOLD. Celalalt tip de jocuri, Games on Demand, se pot cumpara numai cu card-ul, dar cum Romania nu este oficial recunoscuta pe LIVE, nici card-urile de Romania nu merg.

3. Cea mai buna metoda de a-ti cumpara Xbox LIVE GOLD si/sau Microsoft Points este cea cu card-urile pre-paid de pe site-uri non-Microsoft (ex: pentru zona EU eu imi cumpar de la gamepoinstnow).

---------- Post added 23-05-2010 at 12:27 PM ----------

Da, muggs, asta stiam si eu, dar sunt sigur ca exista si cazuri speciale in care se poate rezolva prin suport servicii clienti, si de aceea intrebam sa vad despre ce este vorba. Oricum Marti am sa sun si daca pana atunci nu raspunde nimeni, am sa revin cu rezolvarea.