Quote Originally Posted by MonkY View Post
Hai sa fim seriosi, ca nu e dracul chiar atat de negru. Un webcam bun (cu tracking motion) este tot in jur de 500 RON (vezi aici: Logitech QuickCam Sphere AF Camera WEB - PC Garage). In plus, e totusi pret de lansare... ce vroiati, sa sara din start cu pret mic ? Ati mai vazut firme mari sa-si lanseze "super hiturile" la preturi mici ? Normal ca nu... si in plus, trebuie sa si aiba de unde sa scada pana scoate concurenta ceva
Tin sa te contrazic, cred ca ai uitat de PS EYE care e cea mai ieftina camera cu motion traking, 199ron si care o face mult mai bine decit multe alte camere mult mai scumpe, si nu, nu are nici o legatura cu faptul ca am PS3. Ceea ce spun am testat personal, pentru ca am avut Logitech Sphere.

Dar sa nu deviem, aici despre Natal discutam, si cum sint un sustinator al acestui proiect imi doresc ca Microsoft sa reuseasca cu ceea ce-si propun, numai sa nu o dea in balarii, "sa faca ce nu fac altii", ca ajungem cum spune RonanN1 sa ne plictisim.

Este oricum prematur sa discutam, asteptam sa se lanseze si sa-l testam, singura mea dezamagire pentru moment este dimensiunea dispozitivului, pe viitor sper sa mai lucreze la acest aspect.

LE for Dj Mo: Cred ca nu ai inteles ce am vrut sa spun, sau poate-mi spui tu unde are motion traking Vision-ul. Din ce-mi aduc eu aminte avea doar un face maping, ce-ti facea portretul digital. Nu cred ca ma insel desi a trecut ceva timp de cind mi-am vindut Xbox-ul.