Single post: Istoria ta in materie de console (cum ai devenit jucator pe consola)
-
Senior Member
Sper ca nu deranjez pe nimeni daca imi relatez si eu povestea mea de consolar
Totul a inceput prin 99 cand un prieten ma chemat la el acasa sa imi arate noua lui jucarie era un joc pe televizor (Terminator ) impreuna cu jocul Goal 3 am ramas masca cand la-m vazut eu aveam in jur de 7 anisori si toata ziua ne jucat pe el .
Apoi prin 2001 am mers pe la vecinul meu care isi cumparase un PC acolo am invatat eu cum se foloseste moseul si tastatura si ce inseamna jocuri pe pc stiu caci ma jucam un joc cu racing si era unul cand trebuia sa spargi baloanele cu un arc.
In fine a venit anul 2002 cand am primit primul meu PC cadou de ziua mea de la parinti stiu ca era cumpart de la Flanco, era un AMD de 2.6 GHz ,256 Ram ,o nVidia de 32 de mb si un hard de 40 ce mai pe vreme aceea credeam ca este cel mai tare PC din lume stiu ca ma jucam la greu Fifa 2002 World Cup si ma pasiona cand loveam minge cu Roberto Carlos si lua foc vai ce vremuri eu aveam ore de la 8 diminea si ma trezeam la 6 doar ca sa ma joc si dimineata Fifa .
Povestea mea de consolar adevarat a inceput prin 2003 cand a venit unchiul meu din germania si mi-a adus cadou un ps2 ce mai am fost cel mai fericit baiat din lumea , iar apoi au venit cu timpul prin 2006 Xbox 360 care si acu il mai am si nici vorba de vreo problema un ps3 si noul meu psp 3004 care este o minuntie mai ales ecranul :X .
Aceasta a fost mica mea viata de consolist pana acu,sper ca va placut.