Single post: Istoria ta in materie de console (cum ai devenit jucator pe consola)
-
Member
povestea mea a inceput prin 94-95 aveam 5 sau 6 ani atunci ...cand am mers cu tacameu la un vecin care se juca pe atari 2600 sau varianta ruseasca adica rambo...am ramas uluit iar dupa ceva timp cand am venit de la gradinita *BOOM* un rambo ...am jucam cam 2 ani pe el ...nu foarte intens .
prin 97-98 varisorul meu primise un terminator(nes) cumparat din ungaria ....am ramas masca cand l-am vazut , peste ceva timp am primit si eu unu imi amintesc ca nu ma lasau parinti sa ma joc decat vinerea ,sambata si duminica ...deci nu pot sa spun cat de fericit eram vinerea cand ieseam de la scoala si mergeam direct la varumeu veneau si vecini deci eram vreo 6 copii si faceam campionate de mk , tmnt,street fighter ,double dragon , monsters in my poket si multe alte joace in aceasta perioada am inceput sa merg si la sala de arcades...ma jucam street fighter ca nebunu
prin 2000 am primit un pentium 133 cu 32 de ram si hdd de 2 gb
, am jucat pe el multe jocuri pana in 2004 cand am primit un athlon xp,nvidia mx440 de 64 ,si 256 ram,40g hdd , pt inceput pc-ul asta a fost Dumnezeu imi amintesc cu drag de max payne 1,2 , mafia,gta-urile,nfsurile.....de atunci mi-am mai schimbat o data pc-ul cu unul mai nou dar nu performant , iar acum vreau sa-mi iau un 360 sau un ps3 ,as fi mai tentat de xbox pt pretul mai redus dar mie firca de rrod