Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
01-06-2010 10:49 #3509 SP
VIP Member
O sa fac si eu o comanda la Pagina Produsului zilele astea si vreau sa ma lamuresti,daca poti,in legatura cu urmatoarele intrebari:
1.Cum introduc codul de pe site ca sa beneficiez de pretul membrilor?
Raspuns:
a. Te autentifici (intri in cont)
b. Adaugi produs in cos
c. Mergi la pagina cosului si ai o locatie sub produs(e) unde adaugi codul si apesi butonul Proceseaza.
2.Mai e valabila oferta cu tricoul?Daca da,pot sa aleg masura?
Raspuns:
S-au terminat prin precomenzi. In general incercam sa incurajam precomenzile si oferim bonusuri uneori neanuntate anterior celor care fac primii precomanda.
3.Daca dau comanda luni(sa zicem),e posibil ca jocul sa mi se livreze marti dimineata sau in ziua respectiva intre anumite ore?(sunt din Bucuresti)
Raspuns: Daca dai comanda luni inainte de ora 12, vom incerca sa te contactam telefonic si daca reusim inainte de ora 13:30 pachetul va pleca de la noi tot luni si va ajunge marti.
Daca dai comanda/te contactam dupa ora 13:30 in ziua de luni, pachetul va pleca marti si va ajunge miercuri.
---------- Post added 01-06-2010 at 10:50 AM ----------

Originally Posted by
AlanPoe
Multumesc pentru precizare. Pe viitor, ma voi gandi mai mult inainte sa cumpar de la Gameshop un joc distribuit de Microsoft...
Voi intreba de fiecare data la jocuri Microsoft despre orice bonusuri posibile. Ca regula, nimic ce tine de Live de la MS nu va fi inclus in pachet.
Acest lucru NU afecteaza niciun alt joc, toate sunt complete, de la toti distribuitorii, asa cum sunt in variante europene. Este vorba doar de Microsoft.