Nu sunt cele mai bune clipuri din lume, dar felicitari pentru inceput - nu vreau sa fiu critic de acum pentru ca nu are rost insa ca idee mici sfaturi:

1. incearca sa nu mai folosesti engleza - totusi suntem romani
2. incearca sa iti faci (inainte sa filmezi) un sumar al lucrurilor despre care vrei sa vorbesti, pentru a evita posibile reveniri asupra subiectelor
3. incearca sa documentezi clipul
4. inainte sa il postezi - editeaza'l - taie partile unde apar balbe - eventual (conform sumarului pe care l-ai facut creeaza niste capitole, filmeaza pe parti) - 2-3 fraze bine spuse fac cat 1000 propozitii spuse la intamplare "pe moment"

Limba romana este o limba ciudata, daca folosesti prea multe englezisme (pe care uneori esti obligat sa le folosesti cand discuti despre jocuri si console) s-ar putea sa sune ciudat, insa e necesar.

Desi s-a mai spus - incearca sa eviti ticurile verbale, repetitiile etc - (folosind un sumar/niste fraze prestabilite - ATENTIE nu ma intelege gresit, nu e necesar sa citesti ceva de pe o hartie - doar sa te organizezi un pic inainte de a porni la drum)

In rest - excelent - tracul va disparea in timp, de asemeni coerenta si dictia cu siguranta se vor imbunatatii.

Eu ma gandesc demult sa creez niste clipuri de genul acesta - discutii intre prieteni pe diferite teme, mai mult sau mai putin populare - insa e dificil sa strangi la un loc lume.

Ce imi place grozav - sunetul este aproape bun (comparativ cu alte videoclipuri).

Bafta si asteptam mai multe videoclipuri.

Pana una alta -> subscribed, added as friend, rated and commented.