Single post: PSP Slim vs PSP Phat
-
Mad Collector
dragosh
Desi teoretic ei sustin ca bateria de SLIM tine tot cat una de phat (cu toate ca are o capacitate cu 33 % mai mica) in viata reala PSP phatul tine cu pana la 1 ora mai mult (testat de mine cu 2 phaturi - 1 vechi de vreo 3 ani si unul vechi de vreo 2 ani impotriva unui SLIM nou nout cumparat din magazin ver limitata final fantasy )-> pentru ca PSP slimul are ecranul ala "mai luminos" adica e deblocata inca o treapta
Cand ziceam de modificari ale bateriei in pandora - ma refeream la modificari soft (simple) nu la cea hardware care este inestetica - si nasoala
Donely
da ai dreptate bateria de phat se potriveste pe slim, exista chiar si capace speciale de vanzare care sa se potriveasca pe slim in asa fel incat sa tina bateria de phat acolo - dar eu ma refeream (cum a zis si dragosh - la transformarea bateriei de slim intr'o baterie pandora si din pacate n-am specificat fara modificari hardware) - chiar cei de la sony au scos (pentru JAP si USA) 2 modele de baterii de 2200 mAh cu tot cu capace care se potrivesc pe slim)
Cat despre ce am uitat - si chiar imi pare rau deoarece este un FEATURE foarte foarte util - PSP ul Slim (2000) se poate incarca prin USB - un avantaj MAJOR pentru cei care au cumparat consola dintr'o zona unde alimentatorul nu se potriveste la prizele romanesti - pur si simplu acest feature se regaseste in meniu.