Quote Originally Posted by erik95 View Post
Nu vorbeam numai de telefoane, vorbeam de Apple in general. Sa luam de exemplu Mac: MacBook Pro incepe de la 1200$, la acelasi pret poti avea un Alienware ( e doar un exemplu) care are o configuratie mult mai buna. La fel si in cazul iMac, cu banii aia poti face o configuratie beton, iar Windows este inca superior Mac datorita aplicatiilor.
Confunzi pere... cu mere Se vede ca nu ai lucrat niciodata cu Photoshop, Lightroom and so on pe un Mac. Diferenta dintre super Alienware-ul tau si cel mai slab MacBook este de la cer la pamant (in favoarea Mac-ului, of course). Degeaba are super configuratie PC-ul tau daca software-ul e facut ca naiba. Ceea ce pe Windows gafaie cu 4GB RAM (de-aia nu-mi ajung in momentul actual nici cei 8GB instalati), zboara pe Mac in 512MB. Am ajuns sa-mi iau SSD ca sa nu stau sa incarc 10 minute un .psd pe Windows, lucru pe care-l face in 2 minute pe un amarat de Mac cu HDD de 5400 RPM... Cand spui ca "Windows este inca superior Mac datorita aplicatiilor" presupun ca te referi la torrents, cracks, warez, etc... pt. ca altfel nu vad avantajele. Nu uita ca MacOS este bazat pe Unix, pe cand Windows a devenit un mambo jambo mancator de resurse. Singurul avantaj ar fi la jocuri (si ce am zis mai sus). Cum unii ca mine insa nu se mai joaca de mult pe PC... e egal cu zero !
iPhone ( fara abonament) costa cam 800$ ( pretul de eBay, nu vorbesc de 3GSul de 3500ron din MG) sau 650eu ( Orange RO). In banii aia gasesti destule alte telefoane, iar apps... Android are deja peste 50.000, eu le consider de ajuns.
Tu te-ai jucat cu cele 50.000 de aplicatii de pe Android Market pe care le lauzi atat ? Trei sferturi din ele sunt facute cu "fundul" (pardon my french)... jumatate din ele nu incearca decat sa fie niste clone ale aplicatiilor de pe iTunes (si nu prea reusesc)... E dovada clara ca nu se agita nimeni pe-acolo sa le impuna un barem de calitate. Momentan Android Market nu incearca decat sa aiba un numar cat mai mare de apps... pe cand Apple taie in carne vie...
baterie 0
Pe-asta de unde ai scos-o ? De curiozitate, cate device-uri cu Android ai testat si te-a tinut bateria mai mult ? Si aici ma refer la cele cu procesor la 1Ghz (pt. ca restul sunt mult prea departe de procesorul de pe 3GS)...
iar pentru restul exista o gramada de device-uri.
Intr-adevar, poti avea vreo 5-6 device-uri... si vei face cam ce face iPhone. Sunt unii care prefera sa cumpere unul singur si bun