mda, tocmai m-a sunat Orange. m-am uitat la keynote-ul Apple pe iphone in autocar si am facut transfer de 38EUR peste abonamentul de 21EUR care includea 500MB (delfin 12 lpus My Smartphone). mi-au propus sa imi transforme optiunea de date de 9EUR in abonament unlimited 14 cu 6GB inclusi si cost control (limitarea vitezei) ceea ce inseamna ca pentru 26EUR inclusiv tva (deci 5EUR diff) acum am 6GB in loc de 500MB.

i-am intrebat si daca se poate emite o a doua cartela numai pentru net ca sa impart abonamentul de 6GB si cu alt device (aveam iPad in minte, logic). mi-a spus ca nu se poate asta. se poate emite o a doua cartela pe care sa iti transferi abonamentul de net, caz in care ramai fara abonament de net pe telefon. nasol....sau nu, nu stiu...e de analizat. voi ce ati face? ati renunta la net pe iphone daca ati avea un ipad cu voi tot timpul? intrebarea e....avand in vedere ca bateria ipad e mai buna, se poate face jailbreak la ipad si sa il transformi in hotspot wifi? adica ce e in filmuletul de mai sus, dar pe invers. in cazul asta mi-as transfera abobnamentul de net pe alta cartela pe care as pune-o in ipad si cand as avea neaparat nevoie de net pe telefon, as activa hotspotul.

acum, solutia propusa de tipul de la suport e sa muti mereu cartela dintr-un device in altul (ceea ce ar implica taierea cartelei ptr iPad si folosirea ei cu un adaptor in 3GS) sau pur si simplu sa mai achizitionezi un abonament.