Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: iPad

1. #352 SP
    Member Catallin's Avatar
    Gata, am reusit in sfarsit sa fac si eu cartela si am montat-o in iPad, totul perfect. Am facut si ceva teste, iese cam 50KB/s. Merge chiar bine browsingul ce sa zic sunt multumit. Am atasat poze facute si pe la 12 si pe la 18 cu Turnu Magurele (asta mi-l dadea default ca-l vedea cel mai aproape de mine) si cu Bucuresti.

Despre taierea cartelei va pot spune ca nu e mare inginerie. Cu ce-aveti prin casa o rezolvati. Am atasat un template pdf. Procedura ar fi cam asta:
    - imprimati templateul
    - cu un marker fin de tot trasati marginea chenarului mic (microsim)
    - puneti simul in chenar si lipiti un scoci sa stea fix
    - intoarceti foaia si acum o sa vedeti dungile pe care le-ati trasat mai devreme
    - pe dungile respective puneti rigla si trasati cu bisturiul (set bisturie are la Brico Store cu 11 lei)
    - dupa ce ati trasat toate dungile luati cartela si taiati cu foarfeca pe dungile respective
    - la sfarsit o sa ramana putin mai mult material, e facuta intentionat asta ca sa puteti sa ajustati. Ajustati cu foarfeca si cam asta e tot.

Eu am facut incercarea intai pe niste simuri vechi si cand facut pe simul bun a iesit super. Bafta!

Edit: am mai bagat acum un test si rezultatul este 170KB/s. Deci nu stiu care e faza
    Attached Images Attached Images 1.png 2.png 3.png 4.png 5.png 6.png 7.png 8.png microsim.pdf