Single post: Recomandari Telefoane
-
Senior Member

Originally Posted by
Uziwood
Daca as fi vrut neaparat iphone mi-as fi luat, cand a aparut mi s-a parut interesant, acum s-a dus tot hype-ul si mi-am dat seama ca nu e decat un ipod cu cartela sim. Si cum n-am fost niciodata adeptul ipodurilor, preferand mp3-urile normale, iphone nu imi place deloc, la fel cum nu imi place nici Prada, nici Armani ala de nu stiu cate sute de euro.
tu iti alegi telefonul dupa cum arata-n poze sa-nteleg? Oricum mi se pare absurd sa spui ca tu alegi avand in vedere ca n-ai buget pe mana.
Prada si Armani sunt telefoane fara nimic special. Inafara de un portmoneu banal din piele folosit ca "suport" pentru telefon, functiile lor sunt identice cu alte telefoane ale firmelor LG si respectiv Samsung (care produc Prada si Armani) doar ca au brand-ul respectiv.
La fel cum era si auriul V3 Dolce & Gabbana dar erai prea mic pe vremea aia, abia faceai ochi.
Iphone e mult mai mult decat un ipod dar pana sa-ti dai tu seama ce face o sa dai de majorat si o sa vezi viata cu alti ochi.
Stiai ca Iphone-ul are capacitate mult mai mare decat un PSP si un Nintendo DS la un loc si pe viitor s-ar putea sa gasim unele aplicatii chiar dragute pentru aceasta platforma? Arata-mi asta pe Iphone.
Aspectul lui oarecum fashionable e din cauza ca cei de la Apple au facut dintotdeauna design-uri mai trendy asa.. daca te uiti si la Gmac-uri si la iBook-uri.
Anyway, cum zicea si phat_sua mai sus, fiecare cu telefonul lui. Eu unul sunt incantat de ce am vazut la Xperia pana acum dar cu siguranta n-o sa-l iau cand apare. O sa aiba un pret nebun si inexplicabil, va trebui sa mai astept vreo juma' de an pt "cooldown".