Single post: Stargate
-
Admin
Sunt dezamagit complet de Stargate Universe... Cred ca singurul lucru interesant a fost... sfarsitul. De fapt, parca tot serialul a fost un "intro" la ceea ce era pana acum Stargate. Nu mai spun ca devine incet incet o clona de Battlestar Galactica. Nu ar fi neaparat un lucru rau (i loved Battlestar)... insa macar acolo erau cylons. Aici, singurii aliens au fost fie roiuri de "albinute", fie niste "capuse extraterestre"... bonus niste acvatici demni de alt serial (o comedie ceva). Am terminat prima serie, si daca ar fi sa dau o nota, chiar nu stiu... nu m-as risca pentru ca ar fi prea mica.
Pacat... s-a pierdut din partea funny oferita de O'Neil sau Rodney (inlocuita acum de un pusti fan WoW - Eli - not so funny)... s-a pierdut partea "diferita" oferita de Teal'C, Carter... de partea tehnica nu mai zic, Dr. Rush pare a fi un Dr. Baltar care le stie pe toate dar nu prea stie nimic. Ar trebui sa mai ia niste lectii de la Dr. Daniel Jackson, Samantha Carter, Dr. Rodney, etc...
Ah, si sa nu incep cu "seful", aka Young... colonel... Sarind peste partea prin care pana si vocea incearca sa o aduca la nivelul amiralului Adama din Battlestar... nu am vazut nimic. Pana si Wray sterge cu el pe jos. I mean, zici ca e "a bunch of guys found a ship - wow, must be cool !". Sa nu mai vorbesc de... Chloe (Armstrong), care mie mi-a trezit un alt deja vu' numit Lana. Lana Lang, din Smallvile. Un caracter care poate aduce agonie intr-un serial, nu altceva...
In final, sper ca se vor trezi in seria urmatoare, pentru ca in ritmul asta, o sa-si piarda Stargate toti fanii. Fara suparare, dar sa faci un serial Stargate in care timp de 10 episoade sa folosesti de 2-3 ori poarta stelara e... un fel de Dexter in care nu mai joaca Dexter. Or fi incercat ei sa faca ceva mai serios, dar le-a iesit ceva prea siropos si prea clona de Battlestar (macar acolo avea totul alta magnitudine)... Inca mai sper...