Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
24-06-2010 16:11 #3472 SP
Junior Member
@ Aris nu vreau sa incep un conflict, dar sunt obligat sa-mi asum parerea despre acest thread si felul tau violent de reactie.
Avand in vedere ca thread-ul se numeste tigare electronica aici se vorbeste despre absolut TOTUL despre ea: toate modelele, tipul de constructie a componentelor, update-urile de versiuni, longevitatea, problemele de intretinere, lichidele folosite, aromele acestora.
De asemenea sunt unii care au avut curaj de ne-au impartasit si motivele pentru care le folosesc. Chiar daca nu a mai postat stiu sigur o persoana care s-a lasat cu ajutorul tigarii electronice ( nu LucianCM ). Ajung aici la motivul postului meu : ce te deranjeaza daca mai diversifica cineva subiectul topicului, care sustine categoria celor care doresc sa scape de viciu ( sunt destui cu probleme severe de sanatate ) care au ajuns, poate, la o anumita varsta.
Deci este vorba despre absolut tot si toate metodele pentru care poti folosi o tigare electronica, dar si scopuri.
In plus daca dai cautare pe net vezi in mult reclame : tigara electronica te ajuta sa scapi de fumat prin scaderea graduala a nivelului de nicotina din lichid. ( aici i-i sustin postul lui gugukalimero ). Daca te iei dupa reclama ar trebui sa-l intelegi si tu sau altii care s-au revoltat la fel.
Unii nu inteleg ca tigarea electronica este ceva mai mult decat un simplu pas intr-o tabara sau alta : fumatori sau nefumatori.
Cu fumatul suntem toti obisnuiti nu ne-a facut nimeni un ghid, l-am acceptat sau l-am refuzat.
Eu continui sa ma folosesc de salutul : Happy Vapin' ca sunt fericit ca am ales ceva mult mai placut din toate punctele de vedere fata de fumat sau de chinul de a incerca sa ma las , daca nu am nici o problema de sanatate. Folosesc tigarea electronica pentru multitudinea ei de calitati ( aici cred ca ma intersectez cu majoritatea userilor de pe acest thread ).
P.S : concluzia este ca fiecare urmareste ce vrea, iar thread-ul trebuie sa fie o sursa de inspiratie pentru toti.