Quote Originally Posted by Spike2k View Post
Bad Company 2, Left 4 dead 2 sau Modern Warfare 2? m-ar interesa strict pt multiplayer
L4D 2 nu am jucat decat foarte putin si mi-a placut. Bad Company 2 l-am jucat, nu pot spune ca nu mi-a placut, doar ca nu mai are acel farmec pe care-l aveau Battlefield-urile mai vechi. Sunt destule meciuri in care exista lag, sunt multe meciuri in care se joaca aproape toata lumea cu Recon... In concluzie, Bad Company 2 are destule avantaje, dar are si niste lucruri care-l impiedica sa fie cel mai bun joc multiplayer. Pe de alta parte, Modern Warfare 2 l-am jucat cel mai mult ( dintre cele enumerate de tine). Multe arme, multe harti, multe moduri de joc, in continuare foarte multi jucatori. Pe langa cele enumerata mai are 2 avantaje uriase fata de BC2: nu exista lag, actiunea e mult mai intensa ( in mare parte datorita hartilor mai mici). Intr-o perioada lumea se plangea de glitch-uri si de cei care le folosesc. Am jucat insa recent si nu am mai intalnit prea multe probleme. Personal iti recomand MW2.

Quote Originally Posted by RaverX View Post
Alan Wake sau Red Dead Redemption ?
Ambele, dar daca vrei ceva pentru inceput: Alan Wake.

Quote Originally Posted by AndyZ View Post
Daca tot se discuta de Alan Wake... care e mai "horror"/captivant, Alan Wake sau Dead Space?
Nu stiu cum e Alan Wake, dar Dead Space este un horror foarte atmosferic si captivant. Sufera totusi de boala jocurilor de gen din ultima perioada, mai pe scurt: nu prea te sperie.