Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: PSN IDs - PS3

1. #562 SP
    Member Atrium's Avatar
    Lista de ID-uri PSN Publicata ca Web Page

Link pentru EDITARE lista de ID-uri PSN !

Pentru cei care nu prea se pricep cu Google SpreadSheets aveti mai jos un tutorial mic.

Incercati sa pastrati ordinea alfabetica a listei, in functie de "variabila" ce tine de User-ul de pe Consolegames. Ne va fi mult mai usor in viitor cand vrem sa cautam pe cineva. Plus, arata mult mai frumos asa decat sa fie ceva haotic. Pare mai organizat.

Un exemplu. Eu l-am facut pentru user-ul SpoytoR care nu era in lista.

1. Cautati in lista litera ce corespunde Nick-ului vostru (poza 1)

2. In capatul liniei (stanga) dati click dreapta (poza 2)
    3. Selectati Insert 1 below sau Insert 1 above (poza 2)
    4. Introduceti datele (poza 3)

P.S. Spoytor, te-am trecut eu in lista.
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg