frate, te-a pacalit pe tine ca eu oricum ma duc si ii rup capatana si ii iau si banii de transport si cat pierd eu cu zilele alea doua...ca o sa stau si la hotel o noapte pe banii lui deci nu-i asta problema...nu a stiut cu cine se inhata la asa ceva...eu i-am trimis mesaje si aici si pe mess ca are 7 zile, incepand de acum 3 ore, sa raspunda, daca nu, ma duc la adresa aia...ma doare undeva cine sta acolo...si daca nu gasesc pe nimeni ii dau unuia 1000 euro doar ca sa-i dea foc la usa periodic(lunar mai exact) timp de cativa ani si apoi sa trimita pozele cu usa in flacari...ce nu fac unii pt 1000 euro...repet...nu stie ca exista si oameni care fac o pasiune din asta si si-a ales persoana gresita desi e vb de un ***** de joc...gestul conteaza!!!...iar astfel de "oameni" nu isi au locul printre noi, trebuie sa le dai bataie pana cand li se rupe coloana si mai zac 3 saptamani in coma pana sa moara...deci eu mi-am gasit loc de vacanta vara asta...directia Vrancea desi o urasc din cauza cutremurelor...dar sa vedeti ce cutremur o sa simta ala cand dau de el...daca mai vrea cineva o vacanta in Vrancea ne intalnim la Dumitru Robert, jud Vrancea Focsani str Bucegi nr4 sc.1 ap5 BlocB4, 5300, 0749182388(telefonul nu este sigur al lui)