E incredibil cata neseriozitate si lipsa de profesionalism e in rromanica. Povestea mea (pana acum).

Prima data am sunat la Diverta Oradea. Am fost indrumat spre TNT Games (pe motiv ca ei nu se ocupa de garantii, ci distribuitorul - care ar fi TNT Games). La TNT Games mi-au cerut serialul consolei, l-am trimis vineri, tipul mi-a promis ca-mi raspunde rapid. Aiurea. Luni dupa masa l-am sunat din nou si mi-a zis ca nu e de la ei consola.

Bun...nu ma dau batut - am sunat la nr de pe factura - telefon inchis. Sun la service-ul care apare la Diverta pe site - telefonul suna, suna, suna... Sun la Diverta Bucuresti, imi raspunde o tanti care ma intreaba de factura. Ii zic factura, sta un pic si ma trimite in Oradea. YESSSSSSSSS. Zic - super, nu trebuie sa o trimit in Bucuresti. Sun aici in Oradea, imi raspunde un tip de la service, imi da adresa. Marti merg acolo (cu taxiul). Ajung acolo. Tipucl desface consola, se uita la ea, isi noteaza serialul, se uita la factura, da un telefon si-mi zice : nu se poate rezolva la noi, e luata de la Best Distribution, nu asiguram garantie. Nice... Tipul, amabil, suna undeva si-mi face rost de alt numar - sun - intra direct mesageria. Asta e, iau consola si ma duc acasa (20 lei pierduti cu taxi).

Mai sun odata, imi raspunde o tanti - imi zice sa-i trimit serialul consolei pe email. O intreb cand primesc raspuns. Zice - maxim 24 de ore. Bun. Asta a fost ieri pe la ora 14. Azi...nimic, niciun raspuns. Am tot intors factura, am analizat si mailurile trimise...ce e sigur e ca am consola de la Best Distribution - adica actualul GameShop.ro, care-si face reclama si aici pe un thread dedicat...Desi RvSS mi-a zis ca nu e de la ei Ce sa mai cred ? Sunt foarte dezamagit, nu stiu ce sa mai fac.

O sa incerc sa sun si la ANPC sa vad ce pot rezolva, e clar ca firma Best Distribution nu are niciun interes sa-mi solutioneze amiabil o garantie. Daca nici ANPC nu ma poate rezolva - asta e - traim in rromanica, ce sa facem. Dar e foarte urat din partea lor (Best Distribution)...banii clientului sunt buni si suntem foarte amabili cand vindem. Cand e sa rezolvam problemele ne ascundem dupa alte firme, inchidem telefoanele si nu raspundem la mail-uri. Frumos. Va doresc sa aveti si clienti la fel, care sa-si bata joc de voi