Dar chiar nu inteleg, cui de la Best Distribution ai trimis serialul si cand? Cu cine ai vorbit si la ce adresa de email ai trimis serialul.
Telefoanele si mailurile sunt prezente pe site la sectiunea contact. Mai mult, intamplator sunt activ pe acest forum si imi poti da chiar PM si dupa cum ai vazut raspund destul de repede.

Sunt atat de multe modalitati de contact incat nu inteleg cum de nu ai reusit sa ne contactezi. Daca imi amintesc ti-am lasat pe PM si rugamintea sa imi trimiti scan dupa certificat de garantie si factura, dar nu am primit nimic. Te rog sa ma corectezi daca gresesc.

Oricum, iti stau la dispozitie pe PM si la adresele oficiale de mail si telefon pentru solutionarea oricarei probleme in cel mai scurt timp. Nu dureaza fix 24 h verificare seriei, dar in general in 48 h se rezolva. Am detaliat si pasii urmatori.

Eu inteleg ca nu iti este foarte clar cum se rezolva problema, desi am detaliat aici inca de la inceput, dar nu inteleg de ce acuzele astea gratuite. "Banii sunt buni, suntem amabili cand vindem". Pai nici nu am vandut noi consola catre tine, noi suntem distribuitori si asiguram garantie. Ai achizitionat din Diverta consola, nu este asa?