Quote Originally Posted by MonkY View Post
RaverX: stai linistit, daca este de la Best Distribution, sunt sigur ca te va ajuta RvsS. Insa vezi si tu mai usor cu partea legata de "nu e cumparata de mine, ci de o firma care ti-a pasat copie dupa factura si garantie".
Daca se gaseste - foarte bine. Insa ma indoiesc, sincer. Sa nu ma intelegi gresit. N-am nimic cu RvsS, dimpotriva, ii multumesc ca mi-a raspuns si a incercat sa ma ajute. La fel si cu angajatii pe care i-am contactat - toti, de la diverta, tnt games, sistec service, best distribution. Toti au fost amabili, insa nimeni nu a reusit sa rezolve problema. Cred ca tine de comunicare si de organizare.

Quote Originally Posted by MonkY View Post
Presupun ca stiai ca garantiile nu sunt transmisibile (vezi la termeni si conditii) ? Cu toate acestea, sunt sigur ca vei gasi o solutie cu RvsS
Da ? In cazul asta banuiesc ca toate anunturile de pe acest forum unde se vand console (sau alte chestii) cu garantie sunt cam "mincinoase" ?

Deci eu cumpar ceva de la firma X si primesc garantie. Apoi ma hotarasc sa emigrez in Australia si vand "ceva"-ul aici pe forum. Pot sa arunc certificatul de garantie ? Ca ala care cumpara nu are ce face cu el in absenta mea, nu ?