Single post: Probleme garantii
-
Senior Member

Originally Posted by
MonkY
RaverX: stai linistit, daca este de la Best Distribution, sunt sigur ca te va ajuta RvsS. Insa vezi si tu mai usor cu partea legata de "nu e cumparata de mine, ci de o firma care ti-a pasat copie dupa factura si garantie".
Daca se gaseste - foarte bine. Insa ma indoiesc, sincer. Sa nu ma intelegi gresit. N-am nimic cu RvsS, dimpotriva, ii multumesc ca mi-a raspuns si a incercat sa ma ajute. La fel si cu angajatii pe care i-am contactat - toti, de la diverta, tnt games, sistec service, best distribution. Toti au fost amabili, insa nimeni nu a reusit sa rezolve problema. Cred ca tine de comunicare si de organizare.

Originally Posted by
MonkY
Presupun ca stiai ca garantiile nu sunt transmisibile (vezi la termeni si conditii) ? Cu toate acestea, sunt sigur ca vei gasi o solutie cu RvsS

Da ? In cazul asta banuiesc ca toate anunturile de pe acest forum unde se vand console (sau alte chestii) cu garantie sunt cam "mincinoase" ? 
Deci eu cumpar ceva de la firma X si primesc garantie. Apoi ma hotarasc sa emigrez in Australia si vand "ceva"-ul aici pe forum. Pot sa arunc certificatul de garantie ? Ca ala care cumpara nu are ce face cu el in absenta mea, nu ?