Quote Originally Posted by RaverX View Post
Da ? In cazul asta banuiesc ca toate anunturile de pe acest forum unde se vand console (sau alte chestii) cu garantie sunt cam "mincinoase" ?

Deci eu cumpar ceva de la firma X si primesc garantie. Apoi ma hotarasc sa emigrez in Australia si vand "ceva"-ul aici pe forum. Pot sa arunc certificatul de garantie ? Ca ala care cumpara nu are ce face cu el in absenta mea, nu ?
Daca nu-ti convine, te poti lua la tranta cu cei care au facut legislatia. E abuziva, e asa cum e... dar nu trebuie sa te contrezi cu mine. Producatorul sau vanzatorul are dreptul sa dea garantie netransmisibila. Ti-am zis sa citesti certificatul de garantie... sa vezi daca scrie ca este asa sau nu la Termeni si conditii. Daca iti este greu sa faci lucrul asta... dar iti place sa vorbesti mult, be my guest. Dar nu pe CG... eventual pe vreun forum din Australia

Iar cei care vand produse cu garantie pe forumul CG fie nu au astfel de termeni sau conditii, fie dau garantie "din burta", fie se obliga sa mearga cu produsul in eventualitatea defectarii sale. Poate chiar sa faca o delegatie, o imputernicire. Asa ca mai usor cu "toti care vand pe forum cu garantie mint"... ca e o afirmatie complet aiurea.

P.S. Vad ca in loc sa fii multumit ca te poate ajuta RvsS (care nu are nicio obligatie)... te iei de toti si de toate. Cu o astfel de atitudine, o sa fie cam dificil...