Single post: Xbox 360 Slim
-
Junior Member

Originally Posted by
rulzmaker
e clar, daca ai 28 de ani si incepi cu "Prietene, tu stii ce sunt eu !?". tu chiar nu vezi ce lucruri absurde ai scris mai sus, in postul tau precedent? si pe langa asta, de ce nu ai dus consola la garantie si ai ales s-o vinzi cuiva, mai ales ca era defecta, domnu' inginer electronist? cat despre fanboy, defapt inafara de tine nu a facut nimeni comentarii de genul asta. si stai calm ca nu-s nascut alaltaieri si am si eu o consola, asta in cazul in care te crezi "batran" si experimentat.
@scofield normal ca daca aparatul este defect sa se incalzeasca, dar nu are absolut nici cea mai mica legatura cu temperatura din camera, mai ales ca din cele precizate mai sus era vorba de 1-2 grade.
Omule putea fi si o problema de ventilatie la urma urmei, si n-ai inteles, nu functiona defectuos in general ci se abatea de la normal doar atunci cand se supraincalzea si asta uneori un freeze sau se mai inchidea aiurea. Crezi ca Atexu-l mi-o schimba daca se constata ca se incalzea peste normal, iti spun eu nu, si mai ales in Bacau, eventual o retineau si se umbla in ea iar mie nu-mi convine treaba asta. Apoi faptul ca mi-am prezentat pe post varsta si profesia nu am facut-o pentru lauda sau mai stiu eu ce, doar vroiam sa-ti arat ca nu sunt un copil nestiutor iar prin treaba cu "fanboy" doream sa-ti arat ca nu am de ce sa spun lucruri neadevarate despre concurenta. Si crede-ma iti spun la modul cel mai serios si sincer, mereu am fost si voi realist si vzv de grade poate suna absurd dar repet la peste 18.5 - 19 grade ajungea sa se infierbante in scurt timp (la 16 - 17 grade am jucat si 3 ore cu ea si se mentinea doar calda). Stiu cert ca asa a fost si cand imi amintesc ca m-am stresat la greu ca dadui 13 mil pe ea, imi mentin afirmatia, cine ma crede bine cine nu asta e. Scuzele mele daca spre final am fost mai nepol. insa eu nu am vb deloc "tampenii".
---------- Post added 09-07-2010 at 09:54 PM ----------
Si apoi bineinteles ca, conteaza un grad doua, un aparat electric poate functiona in parametri normali pana la o anumita temperatura iar daca se depaseste, mi se pare absolut normal sa se grabeasca incalzirea. In cazul consolei mele din anumite motive 18,5 - 19 grade constituiau acea limita. O monitorizam dupa termometrul electronic al centralei care poate avea abateri de precizie, in realitate puteau fi 19 - 19.5 sau 19.5 - 20 important ca acest prag de temperatura era sub normal de scazut.