Quote Originally Posted by Razorel View Post
Sistemul de la wishlist e prost rau de tot, fara suparare. 775 e o platforma moarta, carcasa aia e de rahat, sursa e o pocnitoare, etc. La bugetul tau ai iesi mult mai bine cu un AMD x4 si un GTS 250. Plus, 3GB de ram in 2 placute diferite? Cea mai proasta alegere posibila.
Subscriu la ce a spus RAzorel, personal si eu as recomanda un Athlon X4, sk. AM3, eventual 2 giga DDR3, hdd-ul este ok cel ales de tine...DAR : sursa este o chinezarie ieftina ( posibil ansamblata in Romania ) si nu ai vrea ca o configuratie de peste 18 mil lei vechi sa iti arda de la o prostie de sursa. Ok, revenind ontopic vTGS iti recomanda GTS250 sau ATI 4850, ambele placi foarte potente Dx10. Cel mai usor decizi dpdv al pretului si al catorva nimicuri cum ar fi : GTS250 beneficiaza de nVidia 3D vision - posibilitatea de a vedea filme 3D pe un monitor capabil sa sustina refresh de 120Hz ( aproximativ ) si in mod clar placa nVidia are driverele mai compatibile si mai user friendly. Ati 4850 in mod clar cred ca inca impresioneaza prin puterea de procesare de care inca da dovada, noua generatie neavand o crestere de performanta notabila fata de generatia 4xxx.
Oricare din cele 2 le alegi va reprezenta o alegere foarte buna raport performanta / pret. Dar celelalte componente mergi pe ideea de Athlon X4, 2 Gb ram DDR3 ( de inceput, mai poti adauga inca 2 dupa ce mai faci rost de bani), placa de baza sk. AM3 sau AM2+, hdd la alegere, carcasa poate fi ieftineala dar sursa sa fie una de calitate, vazusem zilele astea printr-ul mail cu promotii ( Emag sau Pcgarage, nu mai stiu) un Chieftec la vreo 100 de ron, bijuterie la banii aia.
Oricum sa ne tii la curent cu ce iti iei, ok ? Bafta.
PS uite un exemplu de configuratie quad-core pe Athlon X4 : http://http://www.pcgarage.ro/vizual...shlist/251390/