BioShock 2 platina + primul DLC 100 %

+Un shooter unicat , distractiv , nu merge ca in alte shootere gen RAMBO sa iei ak u si sa rupi tot , trebuie tactica , combinatii de abitilitati etc , iti pune imaginatia in functiune , mai ales pe hard.
+Multiplayer bun , distractiv cu multe tipuri de joc.Splicerii au replici funny , se lasa cu rangi in cap etc , caterinca.
+In joc esti Big Daddy , se poate juca , cu arme dar si fara arme , ca un adevarat Big Daddy , e un skill care nu te mai lasa sa folosesti arme dar iti cresc puterile de mele.
+Big Sister , pe hard , cand ti e lumea mai draga , dupa ce ai castigat ditamai fightu cu nush cati Spliceri si vreo doi Big Daddy si le iei si tu prada linistit , se aude un sunet de ti se ridica paru si dupa vreo max 30-40 sec apare surioara si te sparge.
+Muzica buna.

-Storyline e cam urat , doar finalul pare mai ok.
-In timpul jocului nu prea ai filmulete , iti spune doar prin radio ce sa faci , e enervant , cel putin fata de BioShock 1 au dat volumul mai tare la radio .. ca acolo nu se intelegea nimic.
DLC-ul nu e altceva decat o continuare in multiplayer ca sa zic asa , se mareste lvl u de la 40 la 50 si niste harti noi.Pt platina + dlc iti trebuie cam 20-30 de ore de joc , depinde de skill in multiplayer si de cat boost faci.

Per total un joc ok , mai usor la singleplayer decat prima parte.Daca ai jucat Bio1 si vrei sa iei platina la 2 , joaca direct pe hard ca se pot face toate trofeele dintr un singur foc.Nu combina multiplayer cu singleplayer deoarece in multiplayer se joaca Bio 1 si o sa fie cam plictisitor cand te intorci la single.

Nota 8.5/10

Darksiders platina.

+Rolul principal , WAR , un caracter puternic , dur , inteliget , dar tot odata intelept si ia cele mai bune decizii , nu ca al nostru Kratos , care daca aparea maicasa si zicea ca Zeus e baiat bun o omora fara sa stea pe ganduri .
+Gameplay , storyline , dialoguri din filmulete foarte bune.
+Jocul te tine in suspans , abia asteptam sa ajung la obiectiv sa vad ce demon mai intalnesc , ce deal mai fac , super tare.
+Skille , upgrades , arme , miscari nu foarte complicate , scurte si la obiect.
+War inoata , zboara , calareste , poate sa se teleporteze.
+Jocul nu e antiplayer , pe cea mai inalta dificultate nu te chinui , pur si simplu trebuie sa aplici cea mai eficienta tactica , in special la bosi.
+Puzzles bune.

-Cateva glitchuri , gen ramai blocat la vreun coltz de piatra ... dar dai save si load si isi revine.
-Saritura vietii , cand vrei sa sari peste o groapa , trebuie sa apesi pe buton iainte de margine , are un delay asa , daca nu am cazut in lava de n ori.
-Muzica lasa de dorit , sincer sa fiu nici nu cred ca are muzica .

Jocul iti ofera un 25-30 de ore de joc.
Daca iti plac jocurile de genul asta , Darksiders ar trebui sa fie prima alegere , un super joc mai ales cum s a terminat , pacat ca nu i a aratat putin , imi venea sa tip prin casa , fortaaaaaaaa War.Finalul de nota 10.

Nota , 9/10.