Single post: Tigara electronica
-
26-07-2010 21:08 #3526 SP
Junior Member

Originally Posted by
vochinlucian
salut cred ca sunt cel mai nou pe aici,am citit ceva ,ceva discutii si pareri desprecele mai bune modele e-tigari si despre cu pot fi combinate cele trei elemente de baza,din discutiile voastre am inteles ca'' AUR'' ar fi dse 510 ca virgula raport calitate pret si cantitate satisfacatoare de abur.As vrea sa achizitionez si eu o e-tigara si am si eu o intrebare???????????ce ati alegedintre DSE 510 si EVOlution de la Intellicig,si de ce ati alege una si nu cealalta. Astept cu nerabdare raspunsul vostru la aceasta intrebare apropo de calitate Vs. pret; China Vs. Anglia. multumiri anticipate...............
Salut,
Am Evo, J510, eGo(cartomizor+atomizor). Deci,... J510 scoate vapori muti, aroma este destul de buna; eGo cu atomizor scoate mai putini vapori ,dar aroma este excelenta; eGo +cartomizor are aroma si vapori din belsug. Evolution de la Intellicig arata bine, practic zici ca e tigara normala, dar nu scoate destui vapori, plus ca recipientul de lichid este infim in comparatie cu 510 si insignifiant fata de eGO. Am folosit si KR vreo cateva zile, are aroma destula ,vapori foarte putini si ce nu mi-a placut chiar deloc este faptul ca trebuie sa incalzesti cartomizorul (adica sa pufai de cateva ori) pentru un "pumn" de "fum".
Nu fac nimanui reclama sau antireclama.
Sunt pareri personale si fiecare e liber sa decida daca pot fi luate in consideratie sau nu.
O zi buna.