...eu n-am noul model 360 (și nici n-am să-l cumpăr). Am două Jasper-uri active (merg 24/7) și n-au dat semne de oboseală.
Dar...sunt curios de două lucruri pe care nu le-am �nțeles:
De la ce vine, cu adevărat, S-ul acela (S series - haha)? Că de la Slim sigur nu vine. (Eu personal �i spun The New Xbox 360 Silly).
Care-i faza cu mesajul acela de supra �ncălzire? Chiar apare așa...c�nd are el chef? Păi măgărie mai mare ca asta nu există!
Să zicem că am modelul Silly. Mă joc...Tekken 6! (sunt �ntr-un party, etc.) și primesc mesajul (l-am adaptat puțin - oricum esența a rămas):
hey, I know you are having fun with your friends over xbox live, but I'm so damn hot you have to shut me down for 30 minutes.
...prietene...ești prost? (M. Badea).
Cum să fie așa ceva.
Nu există ceva setare (pe propria răspundere) pentru a evita acest mesaj? Cum există acea setare cu 6 sau 8 ore auto shut down dacă nu e activă consola. Sau măcar...YES/NO.
Bine, nu-i așa important un party cu prietenii dar dacă e ceva mai serios? Ceva competitiv. �ți apare mesajul acela așa...cum crește temperatura? Păi de apare acel mesaj la MLG sau EVO cred că aruncă ăia cu consolele prin sală de zici că-s discuri frisbie.
Oribil.
No astea-s cele două nelămuriri. Prima e cam aiurea, știu, dar a 2-a...WTF?!