Single post: Ce fel de tara este Romania?

  1. #288 SP
    VIP Member Donely's Avatar

    Elena Udrea și noul logo furat, de această dată de la o companie britanică

    Elena Udrea după ce că are probleme serioase de copyright cu fostul brand turistic, ”Rom�nia, land of choice”, iată că și noul logo e tot de furat, de această dată de la o companie britanică.

    Noul afis publicitar al turismului romanesc, parte a unei campanii uriase, de peste 70 de milioane de euro, seamana perfect cu cel al unei companii britanice de transport, a descoperit Inpolitics. Numai brand-ul turistic -adica frunza din poza de mai jos- a costat 850.000 de euro. !!!
    Frunza mioritica este insa aproape identica cu cea folosita intr-o campanie de promovare de catre o firma britanica. Change Transport este un proiect englezesc, de autobuze ecologice.
    De fapt, frunza respectiva poate fi cumparata cu cativa dolari de pe Internet, dupa cum arata blogger-ul Cristian Francisc Dorombach. O imagine identica cu cea de pe logo-ul Romaniei poate fi cumparata, la 250 dolari, de pe site-ul shutterstock.com, arata Piticu.ro.


    Explicatia Ministerului Turismului !!!!!

    "Contractul de servicii pentru realizarea brandului de turism al Romaniei a fost adjudecat, in cadrul unei licitatii internationale, de catre asocierea THR-TNS, una din cele mai prestigioase firme de branding din lume. Aceasta a construit branduri de turism pentru tari ca Argentina, Spania, Croatia", se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Dezvoltarii si Turismului remis joi Ziare.com.

    Ministerul condus de Elena Udrea mai precizeaza ca, in obligatiile contractuale, este prevazut clar faptul ca "prestatorul garanteaza ca elementele manualului de brand sunt originale si nu incalca dreptul de autor, drepturile conexe sau alt drept de proprietate intelectuala".

    "Noi am cumparat acest produs, ne-a fost predat cu toate drepturile de autor. Din punctul meu de vedere, cred ca ministerul este intr-o situatie legala", a mai precizat ministrul.
    Ce nu inteleg Realitatea Tv si Antena 3 este ca brandul turistic nu este al Elenei Udrea si ca, dupa ce voi pleca din fruntea MDRT, nu-l voi lua acasa. El reprezinta inceputul unei campanii de promovare de succes. E un prim pas catre o industrie turistica profesionista", scrie Udrea pe blog.

    Sursa: http://www.ziare.com/udrea/ministrul...n-logo-1032107

    Furat de la Change Transport
    Attached Images Attached Images logo_ministerul_turismului-300x225.jpg logo_minister_turism_furat-300x180.png