Quote Originally Posted by BRiaN View Post
In primul rand RaverX nu sunt cocalar si daca am gresit se mai intampla nimeni nu e perfect, in al doilea rand am si spus ca sunt nou in acest domeniu. Stiu ca jocurile sunt facute pentru a fi jucate originale insa nu toti avem o situatie financiara buna atfel incat sa dam foarte multi bani pe jocuri originale si asa ma gandesc de 2 zile ce sa fac daca sa imi iau sau nu Xbox pentru ca sunt niste bani pe care ii dau si de aceea am intrat pe acest forum pentru a primi niste raspunsuri de la cei care au experienta in acest domeniu.
Vezi ca se poate Asa e mult, mult mai bine, te rog sa ma scuzi ca te-am acuzat ca esti cocalar, dar postul tau anterior era jalnic, efectiv urasc pe cei care scriu asa (cu "k" in loc de "ca", "q" in loc de "cu", fara cratime, etc).

Leagt de jocuri si modare, sa-ti dau niste motive pentru care nu merita sa-ti modezi consola :
-modarea costa (nu mult, dar e un cost - banuiesc ca n-o sa o poti moda singur, din moment ce ai zis ca nu te pricepi)
-modarea anuleaza garantia
-o consola modata are sanse FOARTE mari sa fie banata
-jocurile "pirat" nu-s nici ele gratis
-desi un blank dual layer e de obicei mai ieftin ca un joc original, o sa gasesti jocuri originale second hand la preturi atractive : cauta un pic pe forum si o sa vezi jocuri la 20-30 lei (chiar aici exista burnout paradise pt xbox 360 la 20 lei).
-rularea jocurilor piratate va obosi mai mult unitatea optica, care va ceda...si cum n-ai garantie trebuie sa cumperi alta unitate optica
-discurile blank se uzeaza rapid in timp - probabil ca pe multi nu-i intereseaza acest aspect, insa merita mentionat, intr-un an-doi discul devine foarte greu sau imposibil de citit

Stiu ca e greu sa cumperi originale, dar daca iti permiti o consola ar trebui sa-ti permiti si niste jocuri originale, 2-3 jocuri pe luna la 20-30 lei e o investitie mica (parerea mea), plus ca poti sa le revinzi sau sa le schimbi, daca vrei. Cumperi 2-3 jocuri, le joci, apoi le revinzi si cumperi altele sau faci schimb cu altele si daca studiezi bine piata nu vei pierde nimic.