Va tot plangeti de cursor,in varianta full e acel cursor dar si optiunea de a selecta punct.Sunt sigur ca vor mai exista si optiuni suplimentare cum ar fi "level of blood",scrie si la inceputul demo ului ca varianta full va fi diferita,asta poate insemna multe. Careva se plangea ca nu se schimba posturile,de aia exista Options-Controls,ai fi surprins cate poti afla In rest,super demo.M-a dezamagit putin faptul ca recul la Thompson spre ex era f mic,ca nu merg mai greu masile cand sunt avariate , ca nu ramaneau gloantele uzate pe jos,asa se intampla in primul cel putin...si era 2002 ... Mai multe,e clar mult mai comercial,decat sa-mi placa mie si lui Culita f f f mult mai bine e sa imi placa mie si altor 2mil doar mult.Bine ca se conduc macar masinile ok pe simulation.... Ma gandesc ca totusi apare partea a-2-a in cateva zile,ca voi juca in varianta full pe zapada jumatate din el,la hotroad-urile din 50,la o poveste grozava cu misiuni memorabile si lipsurile devin inexistente Scuze,am scris cam haotic de pe consola...