Am luat ieri demo-ul de pe Steam si prima si cea mai puternica impresie a fost o dezamagire totala la grafica... jocul nu arata nici pe departe cum i se facea reclama (desi nu asta ma mira, ci ca e asa mare diferenta). Animatiile personajelor mai ales mi s-au parut foarte rigide si nenaturale. Macar cerintele hardware sunt rezonabile.
Apropo, versiunea de PhysX care vine cu jocul e foarte prost optimizata, daca luati o versiune mai noua de pe net (de pe siteul Nvidia), sau reinstalati softul de PhysX o sa mearga mult mai bine:
(Guru3D forums)"It works, yes. But the new Physx version that comes with the game destroys the Physx performance completely."
"Try uninstalling the PhysX package and then reinstall it again (the file is in Mafia II Demo directory, under Steamapps). It worked for me.
Now PhysX is on GPU."
Si inainte sa sariti unii dintre voi cu parul, am jucat primul Mafia la vremea lui si am stat vreo luna la el, a fost un joc deosebit si mi-a placut foarte mult. Sunt dispus sa-i iert cele de mai sus la Mafia II daca povestea se va inalta macar la nivelul primei parti, din punctul meu de vedere o poveste buna poate salva aproape orice joc.