Alan Wake@X360 - 1250/1250

[+]
  • Remedy
  • Story
  • Music
  • Characters <3 Barry (I'm not gay but my boyfriend is) <3 Zane <3 Trezilă (aka Alan Wake)
  • Gameplay
  • Weapons & Tools (trebuie neapărat să-mi iau și eu o lanternă din aia uriașă - ca �n DLC)
  • Episodes (excelent impărțite)
  • Atmosfera (per total)
  • DLC - The Signal, nota ZC! - Can't wait for The Writer
  • Abordarea jocului (mai ales �n DLC)
  • Enemies (<3 poltergeist)
  • Extras (<3 Manuscript; Alarm clocks - am și eu unul așa)
  • In-game advertising
  • Bonus Content
  • Alte aspecte personale...
[-]
  • Pardon
Comentarii:

• Atunci c�nd mă joc Alan Wake g�ndul mă duce la Alone in The Dark 4: The New Nightmare. N-am să intru-n detalii dar cei care-au jucat jocul menționat știu la ce mă refer atunci c�nd zic că seamănă destul mult (oricum ăsta e un lucru bun) - oki exprimarea e cam �n plop dar nu-mi pasă
  • Un alt joc la care m-am g�ndit �n timp ce mă jucam DLC-ul a fost Silent Hill Shattered Memories. Excelentă abordarea (nu fac spoilere). După părerea mea...DLC-ul trebuia să fie limitat doar la lanternă (era mult mai interesant așa). Cel mai bun exemplu (de interesant) e atunci c�nd Alan cade �n beci și peste tot sunt cuptoare - blast!
  • Ce-i lipsește lui Alan? Un melee atack! (evident după ce-i termină cu lanterna) - un melee atack care să se declanseze doar atunci c�nd se ferește de taken. Un picior plasat �n abdoben (pentru cei mici), un umar (pentru cei mari), ceva care să pună puțină distanță �ntre cei doi (ceva de bun simț) - poate �n Alan Wake 2
  • Parcă jocul e cam sărăcăcios la...animale posedate. Oki, am �nțeles ciori (sau ce-s alea) dar �n rest? Un urs (că tot am văzut capcane prin joc), un cerb (că tot se vorbeste de sezonul de v�nătoare), un c�ine de pază (că tot sunt polițiști prin zonă), un raton ... - poate �n Alan Wake 2
  • După părerea mea, jocul trebuia să fie și pentru PC. Se puteau face o tonă de moduri funny...doar lu�nd faza cu lanterna și cuvintele. Ahahaha. să fie acolo un cuv�nd BALLS OF STEEL - să-l iluminezi și să cadă din cer două bile din oțel peste taken (doar un mix exemplu) - ahaha.
Cam at�t am avut de spus despre joc. Nu-s eu un expert �n materie de whatever, dar no

Alan Wake! Așa da! A meritat așteptarea! Nota ZC!

*p.s.

Două filme interesante (de care mi-am amintit �n timp ce mă jucam)
  1. The Crazies
  2. Shutter Island