Single post: Ultimul joc devorat
-
14-08-2010 00:01 #2026 SP
Member
Uncharted 2 ambele DLC uri.(multiplayer only) 100%.
Ce pot sa zic , U2 e un joc superb atat in single cat si in mp , cu care toti posesorii de PS3 ne mandrim pentru exclusivitate.Pentru a juca online si a face trofeele , este nevoie de multe rabdare , timp , experienta si bineinteles ceva skill.Mi a luat o saptamana de jucat hardcore , am facut si ceva boost cu baietii de pe PS3Trophies.
+Caracterele foarte bine facute , replici superbe.
+Armele
+Se gaseste lume online la orice ora.
+Tot felul de perks , pe care le alegi in functie de harta si de ce tactica aplici.
+Nu am intalnit lag.
+Elimination mode , cel mai fun si intense.
-Caracterele din DLC , al de Sev .. Cole Zeke etc si au batut joc de ele , i au lasat muti.Nu puteau si ei sa le puna vocile originale .. mda.
-Caracterul Schelete , nu il suport , e silentios 100% , nu il auzi , e cam cheat.Mai ales cand muream de la schelete si facea "PUMP" , imi venea sa intru prin televizor sa il strang de gat.
-Pandari cati vrei
, daca ii dadeai un sniper , se punea acolo unde se termina harta , unde se face unghiul de 90 grade si daca mai avea si o cutie sau o grinda ceva sa se ascunda , era visul lui.
-Freezuri la PS3 din cand in cand.
-S au intins la rank prea mult , sute de levele .. iconite colorate , rankurile mari nici nu se mai inteleg cate cifre romane sunt inghesuite acolo.
Per total , un multiplayer bun , chiar daca nu tii neaparat la trofee , te vei distra mai mult si cu siguranta va fi o experienta placuta.
Nota 10din10.