Prince of Persia , The Forgotten Sands platina.

Ofer doua opinii diferite despre aces joc , din punctul de vedere al unui fan al seriei cat si din punctul de vedere al unui gamer oarecare.

Fiind un fan al printului de pe la inceputul anilor '90 cand a aparut prima versinue 2d , tin sa va spun ca am jucat toate jocurile cu acest erou.Cel mai bun mi s a parut Warrior Within , apropo.Am jucat acest Forgotten Sands , o plimbare prin parc , floare la ureche .. o platina de o zi.Mi a placut , apar elemente noi , tipuri si moduri de "catarat" pe care nu le am intanit in seriile anterioare.

+Grafica , nu exceleaza dar e ok ..
+Cateva din puterile noi , in special aia cand reface memoriile Djinului pentru a te deplasa printre ruine.
+Mai are el cate o replica amuzanta.
+Cam atat ..

Din punctul de vedere al unui gamer , acest joc aduce jigniri la adresa clientului , atat ca dificultate cat si ca gameplay.Repetitiv .. l am terminat asa repede si usor incat nici numai tin minte prin ce am trecut.

-Si au batut joc de print ca aspect fizic cat si ca voce.
-Foarte greoi , zici ca a mancat nisip si s a ingrasat 30 kg.
-Combouri si miscari sarace si simple.
-Dialoguri rare , scurte si previzibile.
-Foarte putine caractere in joc cu care interactioneaza printul.
-Doar doua arme tot jocul ..
-Cand da cu sabia zici ca da cu batul , asa se aude .
-Toate capcanele alea , tepusi , sageti ,moristi cu tepi etc .. treceam prin ele ca prin apa , faceam un roll , mai ma lovea , ma ridicam si continuam mai departe.
-Ultimul boss , din nou , jignitor la adresa unu gamer .. atat de simplu e.
-Sfarsitul fix **** , nu s a intamplat nimic , nu a lasat loc de ceva , pur si simplu nu ti a oferit nimic jocul decat ca ai invins raul si atat.
-Au pus si eu amaratii de la Ubisoft un challenge room , pe care l am facut cu ochii inchisi.
-Or mai fi si altele dar deja am zis destule

Concluzie , daca esti fan , jocul e ok , se gaseste si la un pret bun dar daca nu ai mai jucat seria pana acum sau pur si simplu nu iti place , nu are rost sa te incurci.Apropo , compatimesc pe cei care au cumparat jocul la pretul de lansare.

Nota din punct de vedere al unui fac 8/10.
Nota din punct de vedere al unui gamer excesiv 6/10.