Single post: Battlefield: Bad Company 2
-
20-08-2010 21:34 #2308 SP
Member

Originally Posted by
Wickyz
Personal ma ineselesc cand le dau de furca defenderilor cu Blackhawkul. Preaa s-au obisnuit sa joace numai Recon si apoi sa faca prapad cu Hindul pe Insula "Incocentilor".[COLOR="Silver"]
Toate aspectele jocului trebuie sa fie accesibile tuturor, daca tracerul ar fi din nou 300ms nimeni nu ar invata sa foloseasca un Blackhawk (care si acum e in totalitate ignorat si e folosit doar ca transport).
Pai ori joaca numai recon ori aveai de-a face cu o echipa cu 8 ingineri?
Hindul ala e o alta prostie. Adica daca ai doi piloti la fel de buni in ambele echipe, unul face killuri `cu sutele`, cu ai zis tu, in primele doua baze, celalalt le face cu zecile in echipa de atactori la ultima baza. Misto. Intrebarea mea e pentru cine mai e fun jocul ala, in afara de cei 2-3 oameni din elicoptere?
Poate ca daca tracerul ar fi mai eficient, UH60 n-ar mai risca sa stea in aer sa faca masacru, ar fi pilotat doar pana deasupra bazei adverse sa se parasuteze atacatorii, adica si-ar indeplini misiunea principala si atat. Nu ar mai deveni un elicopter de transport arma de distrugere in masa.
---------- Post added 20-08-2010 at 09:36 PM ----------

Originally Posted by
Mariusik
Aici gresesti.
Joaca tu cu HIND ul pe Atacama Desert RUSH si spune mi cat stai in aer. Fa asta fara sa ai pe cineva capabil la UAV. La fel si pe Port Valdez Conquest.
Ma refeream doar la Isla Rush, despre harta asta era vorba. Si pe Isla nu ai antiaerienele din Atacama sau Valdez. Iar in plus eu nu am pretins niciodata ca stiu sa pilotez in BFBC2.
Ca sa n-o mai lugim, cred ca toata lumea ar fi de acord ca Dice sa introduca, pt orice harta, optiunea de Infantry only, asa cum vroiau sa faca intr-unul din patchuri, nuu stiu de ce s-au razgandit, dar timpul nu e pierdut.