Single post: Controller Xbox 360 imbunatatit
-
Senior Member
Cu controllerul de PS3 m am obisnuit in 3 zile, "dupa ce jucasem ani de zile pe PC cu mouse".
Cea mai mare problema a DS3 ului este ca este foarte mic si are forme ascutite (oarecum). La un arcade racing game unde trebuie sa tii constant degetul apasat pe R2, prinzi o durerea in palma de nu stii ce i cu tine.
Inca un defect care ofere durere sunt gripurile de pe stick. Forma concava este foarte incomod. Tin minte ce vanatai aveam la degetele mari cand jucam GTA4 (si nu sunt genul de om care se invineteste usor).

Originally Posted by
Tudoran
subscriu . si eu primele shootere le-am jucat pe un xbox si mi-a luat o gramada de timp sa ma obisnuiesc cu ele . Acuma ma mai joc si pe ps3 un shooter doua da tin minte cand am jucat odata Lef 4 dead la dadu acasa (dupa o pauza de cateva luni) parca ma jucam mult mai rau decat acu cateva luni . Deci poate are un pic de sens ce zice mariusik

. ori asta ori left 4 dead e mult mai greu de jucat sau haotic decat battlfield bc 1/CoD WaW. La jocuri cu masini nu imi dau cu parerea pt ca acolo is ca ceapa oricum (fie pe ps3 , fie pe xbox , fie pe wii .. anywhere

)
Left 4 Dead are controlul putin mai ciudat fata de alta shootere, de aceea este mai greu de jucat.