Quote Originally Posted by Mariusik View Post
Am citit aproape toate posturile si vad ca toti spuneti ca singurul defect al controllerului de Xbox este Dpadul.

Intr-adevar, este mai greoi si mai mare controllerul de Xbox, si intr-adevar modul in care sunt pozitionate analoagele este si el comod, dar sa fim seriosi, mi se pare imposibil sa joci un shooter cu controllerul de Xbox avand in vedere cat de cac*cioase sunt analoagele alea. Daca nu dai cu analogul de margine nu se misca aproape deloc tinta aia. O fi vorba de obisnuita, dar cat pana mea trebuie sa ti ia sa te obisnuiesti? Eu dupa o saptamana si ceva de jucat Gears tot jucam ca naiba. Si nu mi se pare o solutie sa joc cu auto aim.

De racing games nu mai zic. Daca pe PS3 jucam DIRT 2 si scoteam niste timpi frumosi, si faceam o cursa intr un drift continuu, pai pe Xbox ma izbeam de toti peretii de parca se juca bunica mea.

O fi prea sensibile stick urile controllerului DS3, dar nici asa tapene cum sunt cele de Xbox nu e bine. Controllerul care se afle intre cele doua extreme este SixAxis care mi se pare perfect balansat (vorbesc strict despre analoage).
Dar tu de sensitivity ai auzit?