Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #1968 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    The Ring - 9/10 (Must See)

Am vrut un horror. Genul de horror la care te sperii. Nu m am speriat aproape deloc pe parcursul filmului, exceptia fiind scena cand vede tipa blonda caseta pentru prima oara, pentru ca m am trezit cu un paianjen (ma sperie paianjenii, deh) care coboara de pe tavan fix in fata ochilor. I killed that motherfu*ker.

Ma asteptam sa ma bag sub cearsaf de frica, avand in vedere cata lume mi a zis de cat de scary e, si ce traume au avut vre o saptamana dupa ce au vazut filmul.
    Nu sunt genul de om care ma sperii greu (ma sperie paianjenii, deh), dar nici usor.

Cam asta este motivul pentru care i am dat 9/10.
    In rest, povestea e de nota 10, actorii joaca foarte bine, filmul este foarte fain realizat creeand atmosfera necesara unui astfel de film.

Filmul l am vazut singur, cu lumina stinsa, liniste totala in casa si draperiile trase (to keep the monsters away).

Alte filme vazute recent:

Friday - 9/10 (Must See)

O comedie cu negri foarte reusita, la care razi cu pofta. De abia astept sa l revad, la anul.

How High - 9/10 (Must See)

Inca o comedie cu negri foarte buna.

Niggers- check
    Weed - check
    More weed - check
    Weed growing lab - check
    More niggers - check
    Ghosts - check. wait, what ?

Public Enemy - 10/10 (Flawless)

Erm...just watch it. E cu mafie xD.
    Attached Images Attached Images thering_samara_.jpg mzi.wfdmsori.227x227-75.jpg how-high-933-30.jpg public-enemies-poster.jpg