Single post: Battlefield: Bad Company 2
-
04-09-2010 16:49 #2380 SP
Member
Assault: M416 - Grach - Grenade Launcher - 4X - Magnum Ammo - Alt Fire
Inginer: 9A-91 - Grach (Tracer) - Gustav (RPG) - 4X - Magnum Ammo (Explosive Damage)- Alt Fire (Firepower)
Medic: M60 - Tracer - 4X - Magnum Ammo - Alt Fire
Sniper: SV98 - Grach - Mortar - Extra Ammo - Magnum Ammo - Alt Fire
Nu sunt kiturile pe care le folosesc (joc cu ce am pofta), dar sunt cele mai bune dupa parerea mea. Statistic vorbind astea sunt cele mai bune arme. Sunt desigur mult alte kituri foarte amuzante dar care se potrivesc unui anumit rol sau unei anumite harti (set de MCOM).
Un kit haios pentru Arica Harbour Conquest este:
Recon: SVU - Grach - Mortar - 4X - Magnum Ammo - Alt Fire
O alternativa la un kit de medic este:
Medic: PKM/MG3 - Rex - 4X - Body Armour - Alt Fire
Body Armour mi se pare util doar pe medic, pentru ca te poti heala si astfel sa ai in permanenta cu 25 HP in plus. Iar PKM e bun fara magnum pentru ca sare direct la cap pe la mid range (are reculul pe verticala si nu se imprastie gloantele in laterale) iar MG3 e bun pentru ca e overkill de multe ori la cate gloante trage (dar o sa fie slabutz pentru long range.
Rexul e bun pentru ca fara Magnum Ammo omoara din 2 gloante close si mid range (la fel e si cu MGNAmmo) iar Gracu omoara din 3 - 4. La close range e discutabil daca Rexu baga 2 gloante mai repede decat Grach 3, dar peste 8 metri e clar ca Rexu omoara mai repede. Cand ai Magnum Grach e 2 shot pana in 14 metri si 3 shot dupa. Are un incarcator foarte mare si close range omoara la fel de repede ca un M60/Abakan, si trage mai repede ca ambele (daca spamezi ca nebunu). Cu 17 gloante ajungi sa decimezi usor un squad intreg.
Mortarul pe Recon mi se pare mult mai important decat C4, creaza zgomot, atrage atentia si tuturor le tremura tinta ca dracu. Asta e si motivul pentru care prefer 4X fata de Red Dot sau Iron, cand iti explodeaza grenazi, trag tancuri sau mai ales cade mortat nu iti sare tinta in ultimul hal. Este foarte usor sa urmaresti inamicul de aproape daca joci cu sensitivitate mare, iar la distanta e un avantaj clar fata de Red Dot.
Un alt sfat pentru alegerea unei arme ar fi faptul daca are recul vertical cand tragi sau daca are sprea orizontal. Daca pe o harta angajezi in mare parte inamici face on, vrei ceva cu recul vertical sa sara tinta la cap. Daca stai undeva in lateral ascuns si tragi in oameni care merg perpendicular pe directia ta de tragere, vrei arme cu spread orizontal. Exemplu de vertical ar fi Abakan, MG36, XM8Assault si AKSU, iar arme de spread orizontal ar fi F2000, MG3 si SCAR-L.
Mentionez ca astea sunt preferintele mele pe Hardcore, nu joc modul normal.