Single post: Ultimul joc devorat
-
05-09-2010 14:43 #2107 SP
Senior Member
Tomb Raider: Underworld - Platinum
Aiurea rau jocul asta. 90% din timp te bati cu animale gen tigri, pantere, lilieci sau paianjeni. Gunplay-ul e nasol rau, ai numai auto-aim. Pe final iei god weapon care te face invincibil. Camera si controlul sunt praf. La poveste sta mai rau decat UT3, nu am inteles nimic din el. Grafica e asa s-asa, cam de 8. Puzzle-urile sunt foarte reusite, nota 10. Decorurile si locurile in care te poarta jocul la fel de frumoase, nota 10. Te plimbi prin jungla, prin temple, pe sub apa, poti conduce si o motocicleta. La diversitate e ok. Este extrem de frustrant din cauza controlului si al camerei. Nu cred ca am murit niciodata in timpul gun fight-ului, ci doar in timpul platformingului. Daca nu as fi luat tot ce era de luat din primul run, probabil ca nu l-as mai fi inceput dinnou, abia m-am chinuit sa il termin, atat de tare m-a enervat.
Nota: 6.5/10
Acum o intrebare pentru astia mai batrani care s-au jucat si pe PS1 si console mai vechi. Pentru ce e recunoscuta seria asta, ca nu imi dau seama? Este jocul asta: IGN: Tomb Raider , cu nota 9.3, care a fost lansat si pe PSN acum 2 saptamani si mai sunt doua pe Xbox 360 mai ok, Legend si Anniversary, dar inafara de astea nu am mai gasit nimic bun. Filmele cu Angelina Jolie sunt o rusine si alte jocuri bune nu am mai gasit.