Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
06-09-2010 22:25 #3596 SP
Junior Member

Originally Posted by
vladtheodor
Daca ai ajuns la stadiul asta inseamna ca uiti sa bagi lichid cind trebuie. Ce atomizor ti-ai luat ? LR !?
Eu deja nu mai suport tigara clasica. Si azi am fumat niste tutun din Germania si tot mi se usuca gitul.
Deja m-am invatat cu electronicele. Am inceput sa ma enervez de la cele normale.
A trecut un an si patru luni de cind fumez alternativ dar cred ca in jumate de an...
Da, fa-i o baie urgent. Si nu mai trage ca Haplea din tigare !
Sper ca ai cumparat si atomizor de rezerva. Daca ai LR pe EGO pune trei picaturi odata ca soarbe mult.
Uita buretele si cartusul, se usuca inferior si ai gust de burete ars probabil, ia-ti picurator din ala direct.
Eu am uneori un gust mai ciudat, ceva "electric". Probabil nu-i chiar asa ermetic EGO asta...
Acelasi gust de lichid intrat in baterie. E doar o parere, nu-l am de mult. Dar merge inca zici ca-i iepurashu' Duracell...
Am cumparat incarcatorul ala rapid pe usb de 420 miliamperi si nu stau noaptea cu calculatorul deschis (cind pun EGO la incarcat).
Deci incarc cu adaptor de la priza plus asta usb. Dar ala de priza are doar 300 miliamperi la incarcare.
O fi poate bateria subincarcata amperic !??? La gust ma refer. Mad !?
---------- Post added 05-09-2010 at 11:47 PM ----------
E normal, elichidul se evapora din toate compartimentele atomizorului peste noapte. Pui lichid, il incalzesti usor, usor... Apoi tragi cum vrei.
Bune sfaturi de maine incerc asa. Eu cam trag ca haplea, asa mi-a spus cel de la care am cumparat ca trebuie sa fac pauze intre pufaituri ca se se regenereze bateria. Azi m-am abtinut cam greu de la o traditionala intrucat chiar simteam nevoia sa simt ceva si parca de la eGo nu mai simteam nimic. Atomizatorul cred ca e cel clasic de 510 nu cred ca este LR . Nu am alt atomizator , e grav ? ma duc sa imi iau?
Am incercat aseara sa ii fac baita si chiar i-am facut, l-am pus in apa si am suflat prin el, a iesit un pic de maroneala dupa care a curs apa curata . L-am scuturat, l-am suflat am asteptat un pic dupa care am mai fumat un puc si m-am culcat
Azi i-am pus picaturi dupa fiecare repriza de pufait 2 sau 3 picaturi pana mustea un pic lichidul, il las vreo cateva minute dupa care trag din ea, ce e drept sunt obisnuit ca cea clasica trag tare si repede si scot repede fumul afata si trag din nou. abea la al 2 sau al treilea fum se simte mai bine. imi este un pic teama caci se incalzeste si nu stiu daca este normal.