Quote Originally Posted by istrategie View Post
Acum o intrebare pentru astia mai batrani care s-au jucat si pe PS1 si console mai vechi. Pentru ce e recunoscuta seria asta, ca nu imi dau seama? Este jocul asta: IGN: Tomb Raider , cu nota 9.3, care a fost lansat si pe PSN acum 2 saptamani si mai sunt doua pe Xbox 360 mai ok, Legend si Anniversary, dar inafara de astea nu am mai gasit nimic bun. Filmele cu Angelina Jolie sunt o rusine si alte jocuri bune nu am mai gasit.
Tomb Raider II @ PS1 care este considerat unul din cele mai bune jocuri ever, alaturi de Tomb Raider III Adventures Of Lara Croft si Tomb Raider IV The Last Revelation. Astea mi s-au parut cele mai importante si am numai amintiri frumoase legate de ele, mi-am petrecut zeci daca nu chiar sute de ore cand eram pustan, jucandu-le.

But anyways, back on topic,doar ce am terminat

ALIEN BREED Episode 1 @ XBLA

+atmosfera
+grafica

-cam scurt
-repetitiv

NOTA:8/10

Ce mi-a placut de fapt cel mai mult la acest joculet este ca imi aduce aminte de Dead Space (m-a facut sa astept si mai tare Dead Space 2). Si imi mai aduce aminte de un joculet mai vechi, poate cei mai veterani l-au jucat in trecut si anume: Expendable, foarte addictive pt mine cel putin, la vremea lui.