Quote Originally Posted by Razec View Post
Salut. Lucrez si eu pe mTurk de aproape o luna, iar azi m-am trezit cu contul (scuzati cacofonia) suspendat, fara sa mi se dea vreun motiv. Din ce stiu eu contul meu era in regula; nu aveam mai multe conturi, din cate stiu n-am fost blocat de niciun requester, ratia o aveam peste 97%, cu aproape 10000 HITs facute. O problema ma gandesc ca ar fi din cauza ca atunci cand m-am inregistrat, la adresa am apasat niste taste la intamplare (ceva de genul: afkdghdg), cu gandul ca voi corecta dupa ce fac contul si vad si eu care e treaba. Chestia e ca dupa aia am uitat sa mai corectez adresa. O alta problema la care ma gandesc, este ca am mai facut un cont de pe calculatorul meu, dar l-am facut pe alt nume, alta adresa, alta adresa de email.
Le-am trimis email, iar acum astept raspuns. Noroc ca un prieten mi-a zis sa-mi scot banii in fiecare zi, altfel imi smulgeam parul din cap acum.
Ce mi se pare mai ciudat e ca, dupa ce-am patit faza asta, am intrat repede pe Turker Nations si pe MTurk Forum si am vazut ca si altora li s-a suspendat contul, tot ieri, sau azi.
A patit cineva de aici ceva asemanator?
Mie mi-au suspendat cel putin 10 conturi. Ei iti spun clar ca poti face mai multe conturi pe acelasi IP, dar de fapt nu este asa. Nu ai voie cu mai multe conturi pe acelasi Pc. Nu iti vor spune motivul pentru care ti-au inchis contul, asa ca stai linistit.