Single post: Clubul PlayStation 2 - PS2
-
Member
Hmm ... nu am considerat discutia noastra drept faptul ca cineva incerca sa insulte pe altcineva, deci nu e nimic cu suparare, doar ca daca faci o afirmatie fa-o cat mai documentata. Orice discutie in contradictoriu e binevenita.
Acum, spre deosebire de alti, eu am avut pe mana destule console PS2 ptr. a putea emite o parere destul de avizata (ma ocup din 2002 de modat si reparat console PS2 deci sunt "satul" de ele - sunt unul din putinii ce mai modeaza primele modele de PS2, respectiv 10000 - 30006).
In manualul tau scrie de fapt asa: "... in contextul acestei lucrari, termenul de arhitectura se va folosi pt a face referire la alcatuirea interna a unui sistem (componentele acestuia, rolul fiecareia, conexiunile si interactiunile dintre componente)." mai jos putin " ... la arhitectura hardware a unui sisten de calcul se prezinta o schema bloc a unui sistem de calcul (mai intai schematica si apoi detaliata) ". De 3 ani predau informatica la unul din colegiile din oras! deci cred ca cunosc destul de bine materialul citat de tine ... Oricum .... arhitectura hardware se refera la schema bloc a unui sistem si la rolul componentele in mare in tot intregul, nu la schema electronica a unui sistem (ce componente exact, cum anume sunt interconecate precum si rolul specific a fiecarei componente inseamna schema electrica sau electronica a unui sistem).
Pe de alta parte, deja am iesit din limitele normale (si ale subiectului discutat si poate si altele), si de aceea consider, din pct. meu de vedere, subiectul incheiat (respectivul cred ca si-a gasit raspunsul la intrebare), iar daca vrei sa continuam discutia pe privat ... cu cea mai mare placere.
P.S. Pt PS2 30003 (ai lentila KHS4000A sau in cel mai bun caz 400B), se foloseste Romeo Fix sau SummOne fix. Dar consola este foarte veche (una din primele modele si laserul mai mult ca sigur este mort pe partea de DVD-uri, respectiv cred ca mai merg doar jocurile pe CD-uri). Deci cea mai buna solutie ramane HDD-ul (pe IDE sau USB - pe IDE e destul de scump, pe USB e mai ieftin dar e mai multa bataie de cap).