Single post: Action Figures
-
Member
Nu stiu ce sa mai zic...mi-am facut cont aici ca am vazut ca am gasit, in sfarsit, oameni care sunt pasionati de figurine, ca de jocuri gasesti destui. Am pus pozele si ma asteptam sa vb fiecare de colectia celuilalt, sa primeasca sfaturi, dar de 2 zile (si 2 pagini) vad aici certuri, dezbateri (oarecum violente) despre figurine, s.a.m.d.
Fratilor, la urma urmei, daca ii place omului, ce are unu' cu gusturile celuilalt ? Fiecare are parerea lui.
Monky, fara suparare, dar mie mi se pare o chestie foarte rentabila sa cumperi figurinele pe piese, daca iesi mai ieftin. Nu toti isi permit sa cumpere gata asamblate. Sor-mea colectioneaza Barbie de cand e mica si sincer nu imi amintesc sa fi vazut vreuna caruia sa i se scoata capu'...
Ma rog, probabil voi fi luat la suturi pentru aceasta postare, dar, intr-adevar sunt oarecum dezamagit de cum stau lucrurile in acest topic fata de cum parea "de afara". Daca vreti sa continuati dezbaterea, macar faceti-o in PM, ca este si oarecum offtopic. Topic-ul a fost deschis pentru a se posta si dsicuta despre colectia fiecaruia si despre ce figurine urmeaza sa apara, etc, nu despre care este cea mai tare companie.
Observ ca Monky este fan McFarlane. OK ! Eu sunt fan DC Direct (statuete) si admirator Neca (AFuri). Nu suport orice scoate Hasbro, desi din cand in cand mai scot ceva OK. Toate AFurile Marvel mi se par PRAF. Subliniez, AFuri. Statuetele sunt dragute. McFarlane...ok, au detalii bune pe figurine, dar mi se apre ca le recicleaza prea mult. In schimb admir imaginatia lui McFarlane, care este pur si simplu "out of this world" (Twisted Land Of Oz, Six Faces Of Madness).
Nu va suparati pe mine, mai ales Monky, dar pur si simplu mi se pare ca discutia asta nu are potential sa se termine daca se continua asa.