Single post: Action Figures
-
Admin

Originally Posted by
Legolas13
Monky, fara suparare, dar mie mi se pare o chestie foarte rentabila sa cumperi figurinele pe piese, daca iesi mai ieftin. Nu toti isi permit sa cumpere gata asamblate. Sor-mea colectioneaza Barbie de cand e mica si sincer nu imi amintesc sa fi vazut vreuna caruia sa i se scoata capu'...
O fi rentabila... dar 90% din figurine nu au piese "interschimbabile". Cei care fac asta sunt de obicei firme ale caror figurine costa atat de mult, incat au ajuns sa le vanda "pe bucati". Ceea ce mi se pare aiurea. But that's just me...

Originally Posted by
Legolas13
Ma rog, probabil voi fi luat la suturi pentru aceasta postare, dar, intr-adevar sunt oarecum dezamagit de cum stau lucrurile in acest topic fata de cum parea "de afara".
Nu ai de ce sa fii luat la suturi. E o disputa libera, cu pro si contra. Sa nu crezi ca daca nu sunt de acord cu ce spune viezure ma apuc sa-i tai contul... Same to you. Freedom of speech 

Originally Posted by
Legolas13
Observ ca Monky este fan McFarlane.
Nu sunt man fan McFarlane (sau cel putin nu in adevaratul sens al cuvantului). Doar ca sunt multe serii de la McFarlane care mi-au placut si m-au impresionat. Iar din colectia mea, orice iese in evidenta este McFarlane. Doar atat... Nu lucrez la McFarlane si le cumpar si eu ca si voi de pe unde apuc...