Single post: Action Figures
-
Admin

Originally Posted by
viezure
in mod ironic, dar ai vazut si tu ca am dreptate si am zis de la inceput, sideshow 12" star wars sunt vechi si mai slabe calitativ.
Dar am inteles, e vorba de af-uri Sideshow 12" pe care le consideri mai slabe, LA FEL cum am zis si eu niste posturi mai sus. Eu laudam Sideshow la statuete. Inteleg ca nu ai nimic cu Hot Toys, ceea ce deja aproape ca ne face sa ajungem la un punct comun.
Nu e chiar asa. Skywalker este din aceeasi serie de 12" cu Asajj Ventress. Diferenta dintre ele este fenomenala. Si amandoua au fost la acelasi pret, amandoua de la acelasi producator (Sideshow). Prin urmare, imi dai dreptate automat ca nu poti sa generalizezi prin expresii de genul "Slideshow = high-end". Decat doar daca pretul este singurul element hotarator. Pentru mine Skywalker este low-end iar Asajj este high-end. Punct !

Originally Posted by
Legolas13
Monky, acum, permite-mi sa te corectez putin. Nu stiu daca ceea ce spui despre DC Direct este complet adevarat, dar pot spune ca detin de la ei aceste doua statuete:
DC Direct DC Direct
Si pot spune ca detaliile sunt "amazing".
Dar eu nu am spus man in nici-un caz ca notele de mai sus (inclusiv cea despre DC Direct) sunt valabile pentru toate figurinele/firmele in cauza. Eu m-am referit STRICT la colectia mea. Nici nu-mi permit sa dau note unor figurine pe care nu le detin, nu le pot eu pipai/mirosi...