Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
17-09-2010 14:01 #3619 SP
Junior Member
Salut,
De curand am trecut si eu in randul "aburitorilor" si folosesc un dse 901.
Doresc sa trec la un eGo dar am cateva nelamuriri, si anume :
Daca voi folosi Cartomizor , este cu adevarat de unica folosinta ? daca nu de cate ori poate fi reincarcat si daca exista o metoda mai simpla de refill decat cea cu seringa.... (vazut videouri)
Cum e cu aceste Atomizoare LR ? au viata mai scurta decat cele cu rezistenta normala ? daca da , cu cat mai scurta ?
Deasemenea imi poate spune cineva care este diferenta intra lichid pe PG si GV ? care e mai sanatos ? exista o alternativa la aceste 2 tipuri ? as dori sa gasesc niste lichide de calitate superioara.
Multumesc.